Sunday, 18 September 2011

sebelum...selepas

Salam seme...

saje nak kongsi dengan uoll

skang ni makcik dah senann ati..

berat sudah mau turun..

tak yah bergantung dengan ubat kurus..

tak yah risau kesan sampingan ubat tu...

tak caya..hehehehe..


ni gambar sebelum..memang bulat..



ni lak gambar diambil minggu lepas...
makcik dah try mcm2 ubat kurus..

tapi result tetap sama..

tak kurus2 gak bulat jerk..

lemak lebih ader sana-sini gak...

tapi last skali makcik tawakal nak try produk ni...

pas try memang mavelous..

best..

terus jatuh cinta..

produk ape yg dimaksudkan...

klu makcik sebut mesti u oll tau punya la..

produk ni memang glamour pun..

tak lain dan tak bukan PREMIUN BEUTIFUL (PB)

masa makcik ambik gambar tu makcik baru pakai selama 2 minggu..

masa ambik gambar pakai baju kuning bunga hijau tu makcik tak pakai pun PB tu..

saje makcik tak pakai..

sbb nak tunjuk kesan dia kat uoll..

makcik pakai 2minggu dia dah grip badan kita..

walaupun tak pakai bdn kita maintain mcm kita pakai..

dia tak mcm sesetengah korset..

biler pakai jerk bdn nampak cantik..

biler dah bukak badan kembang balik nampak seme lemak2 keluar semula..

korset PB ni dia lain..

makcik akan terus pakai korset ni sampai bdn mcm anak dara dulu..hehehehehe

kita sama2 tgk perkembangan...


so sape2 yg berminat nak beli ke (nak instalment pun boleh) nak tanya ke pasal korset ni boleh terus PM makcik kat cni ok...019-9900939


10 comments:

-Sara- said...

ewah2.. inaa kemain..meletoplah lepas nii..hehe :)

dianizan said...

sara pun leh gak pakai pas pantang nanti..lepas pantang lagi senang nak fix blk badan..nak BF senang pakai ni dia tak halang kita nak BF anak..hehehehe

~~zaa~~ said...

chaiyok ina!! :D

dianizan said...

tq za..hehehe

sue_eila said...

wah ni yang berkobar2 nkpakai PB pas bersalin ni..tapi adakah PB yg k sue ada tu leh muat coz tu saiz kecik punya ooooo huhuhuhuhu

dianizan said...

kak Sue : beli je la yg lain klu tak muat..pakai yg baru dulu..klu yg br dah besar pakai yg kecik tu pulak..tak rugi pun..hehehe

lasayee said...

wahhhh..betul kuyus la macik..

sue_eila said...

ayooo nkkena beli lg ni yg susah..kena ada budget lebey la..apakata ko sewakan jer kt k sue yg saiz besar hehehehe

axie said...

nak beli dgn ina nanti, bayar bulan2

dianizan said...

wani : hehehehe...wani xnak try ke???
kak sue : blh kak..sy bagi sewa akak bayar la sewa bln2, abis bayar sewa mesti akak dah kurus..hehehe
azie : blh azie..klu nak kene cpt sblm akhir bln 9..pasni dah tak de promo..jimat 400 tu..